AT  DE  EN  CH  PL  NL  BE  RU  CZ  FR  Contact  Hotline +32 3 771 9669

Tijdelijke huisvesting huren

Units huren of kopen, nieuw of tweedehands - mobiele ruimtes van ELA zijn in alle branches nodig. De specialist in uit standaard units opgebouwde mobiele accommodaties biedt voor elke uitdaging pasklare oplossingen. Gecontroleerde en gecertificeerde werkprocessen garanderen het hoge kwaliteitsniveau. Units van ELA Container worden volledig ingericht geleverd en gemonteerd. Zo zijn ze overal meteen gebruiksklaar.
Meer

ELA Plan

Met de online ontwerptool ELA Plan kunt u eenvoudig en snel individuele ruimte-oplossingen uit tot 25 units creëren. Voor de verschillende toepassingsgebieden kunt u teruggrijpen op bestaande ontwerpen, die vervolgens helemaal aan uw eisen kunnen worden aangepast en individueel kunnen worden ingericht. Sla uw ontwerpen tussentijds op, u kunt die te allen tijde weer oproepen. Als geregisteerd gebruiker hebt u de mogelijkheid uw ontwerpen op te slaan in een eigen archief in uw account. U ontvangt de samenvatting van uw ontwerp in PDF-formaat om op te slaan en af te drukken.
ELA plan (Duits)

Units huren en kopen

De flexibiliteit van het ELA Systeem garandeert u universele toepassingsmogelijkheden in elke branche - om te huren of te kopen. In meer dan 40 jaar heeft ELA als familiebedrijf de unittechniek voortdurend doorontwikkeld.

Tweedehands kopen

ELA is niet alleen expert op het gebied van op maat gemaakte ruimte-oplossingen in de unitbouw. Met doorlopend meer dan 1.000 gebruikte schakelunits is de onderneming uit Haren ook een van de grootste aanbieders van tweedehands schakelunits in Europa.

Vacatures

ELA biedt veel uitdagende carrièremogelijkheden. Informeer naar de actuele vacatures!

ELA Plan

De online ontwerptool voor de vormgeving van uw accommodatie.

Service

Met het eigen wagenpark van meer dan 60 vrachtwagens met laadkraan levert ELA mobiele ruimtes binnen 24 tot 48 uur in heel Europa - in de gebruikelijke kwaliteit "Made in Germany".

Brancheoplossingen

ELA units zijn geschikt voor elk doel en volledig aanpasbaar. De ELA adviseurs ontwerpen samen met u de juiste indeling en uitvoering van uw accommodatie.

Referenties

Succesvolle projecten in Europa en daarbuiten onderstrepen de kwaliteit van ELA Container met betrekking tot mobiele ruimte-oplossingen.

Nieuws

Nieuwe projecten en producten evenals nieuws over de onderneming: hoor het laatste nieuws over ELA.

Adviseur op locatie

De adviseurs van ELA helpen u graag van begin af aan bij het ontwerp en realisatie van uw projecten. Maak eenvoudig gebruik van de zoekfunctie om de adviseur voor uw regio te vinden.

Beursdata

Alle beursdata in één oogopslag. Breng een bezoek aan ELA en kom meer te weten over ELA Container. De adviseurs van ELA verheugen zich op uw komst.

Contact

U vindt de juiste contactpersoon bij ELA Container voor het ontwerp en de realisatie van uw projecten - vanaf het begin.